Magyaros fűszersó 180g

2 890 Ft

Cikkszám: fsmag180 Kategória:

Leírás

A PAPRIKÁN TÚL

Magyar ételbe Magyaros Fűszersót! Ha rántotthús volt a jeled az oviban, ha karikás ostorral metszed a szőlőt, de akkor is ha nem, imádni fogod.

Nyugodtan használhatod minden paprikás magyar kajába, pörkölt, gulyás, halászlé mind tökéletes lesz vele. Ha túróba kevered körözöttet kapsz, de mehet tejfölbe, joghurtba salátaöntetként vagy mascarponéba keverve házi magyaros vajkrém lesz az eredmény. Húsokhoz, grill ételekhez, pácolásra is jó szívvel ajánlom. Az egyik legsokoldalúbb fűszerkeverékem, ízvilága kellemes emlékeket fog ébreszteni a gyerekkorodból.

Na de nézzük mitől is olyan jellegzetes a magyar konyhaművészet?

Tusor András Gasztronómia című alapművében ezeket a kritériumokat fogalmazta meg:

  • a sertészsír, a vöröshagyma és a fűszerpaprika együttes használata
  • a sertéshús és sertészsír domináns alkalmazása
  • a tejföl nagymértékű felhasználása
  • sajátos ételkészítési módok (pörköltalap készítés, pirítva párolás, rántással sűrítés)
  • sajátos fűszerezési eljárások
  • magas szénhidráttartalmú köretek és főzelékek fogyasztása

Magyaros fűszersó összetevők: himalája só, fűszerpaprika, fokhagyma granulátum, fekete bors, fűszerkömény, petrezselyem, majoranna, kakukkfű

A termék zellert, mustármagot és szezámmagot is csomagoló üzemben készült!

KAPCSOLÓDÓ RECEPTek

Recept: csirkés lecsó

Csirkés lecsó

Elolvasom

Pácolt grillezett tarja recept

Pácolt, grillezett tarja zöldségekkel

Elolvasom

Zöldborsóleves

Zöldborsóleves

Elolvasom

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…