Pácolt, grillezett tarja zöldségekkel

Pácolt, grillezett tarja zöldségekkel

Course: ebéd, vacsoraCuisine: magyar
Kijön

4

adag
Előkészítés

15

minutes
Főzési idő

15

minutes
Összesen

30

minutes

Hozzávalók

Elkészítés

  • A pác hozzávalóit keverd össze, és tedd a hűtőbe egy éjszakára pihenni! Ha most azonnal akarsz grillezni, akkor se ijedj meg! Száraz páccal is készítheted, csak dörgöld be a a Mexikói fűszersóval olaj nélkül, és hagyd egy fél órát pihenni szobahőmérsékleten. Addig beizzítod a grillsütőd.
  • A gombát és az édesburit pucold meg, és vágd fel vastagabb karikákra. A gombát Barbecue fűszersóval, az édesburit Magyaros fűszersóval szórd meg, és löttyintsd rájuk az olivaolajat.
  • Helyezd a húsokat és a zöldségeket a grillrácsra és süsd őket oldalanként kb. 6-8 percig!

Megjegyzések

  • Találd könnyű kis Rozé fröccsel!