Pácolt, grillezett tarja zöldségekkel
Course: ebéd, vacsoraCuisine: magyarKijön
4
adagElőkészítés
15
minutesFőzési idő
15
minutesÖsszesen
30
minutesHozzávalók
- A páchoz:
4 szelet tarja
1 dl olivaolaj
2 evőkanál Mexikói fűszersó
- A körethez:
500 g csiperke gomba
1 kg édesburgonya
1 evőkanál Barbecue fűszersó
1 evőkanál Magyaros fűszersó
0,5 dl olivaolaj
Elkészítés
- A pác hozzávalóit keverd össze, és tedd a hűtőbe egy éjszakára pihenni! Ha most azonnal akarsz grillezni, akkor se ijedj meg! Száraz páccal is készítheted, csak dörgöld be a a Mexikói fűszersóval olaj nélkül, és hagyd egy fél órát pihenni szobahőmérsékleten. Addig beizzítod a grillsütőd.
- A gombát és az édesburit pucold meg, és vágd fel vastagabb karikákra. A gombát Barbecue fűszersóval, az édesburit Magyaros fűszersóval szórd meg, és löttyintsd rájuk az olivaolajat.
- Helyezd a húsokat és a zöldségeket a grillrácsra és süsd őket oldalanként kb. 6-8 percig!
Megjegyzések
- Találd könnyű kis Rozé fröccsel!