Forralt bor

Forralt bor

Forralt bor

Konyha: magyar, német
Kijön

3

adag
Főzési idő

15

perc

Forralt bort készíteni annyira pofon egyszerű, hogy elgondolkodtam írjak-e egyáltalán receptet hozzá. A jó forralt bor titka a megfelelő minőségű hozzávalók. Én adom a fűszereket, a Te feladatod pedig az, hogy a borból próbálj jó minőségűt választani (például: Portugieser, Zweigelt, Cabernet Sauvignon, Merlot).

Hozzávalók

Elkészítés

  • Öntsd a bort egy lábasba és add hozzá a Forralt bor fűszerkeverék felét, valamint a cukrot. Én a magam részéről nem szoktam bele cukrot tenni, de a legtöbben így szeretik, ízlés dolga.
  • Melegítsd össze a bort a fűszerekkel egészen addíg, amíg el nem kezd forrni, ekkor vedd le a tűzről.
  • Tedd hozzá a narancsot és már töltheted is a bögrébe!

Megjegyzések