Leírás
A BÓLÉN TÚL
A karácsonyi vásárok és a bekuckózós téli esték sztárja, a forralt bor. Fűszerkeverékemmel elfelejtheted a kissé félresikerült változatokat! Tudtad, hogy mint annyi mindent, a forralt bort is a rómaiaknak köszönhetjük? Mondjuk ők még sokkal prózaibb okból kezdték el forralni és fűszerezni a bort: a rossz minőséget akarták elfedni és a forralással tartósítottak. Nincs teljesen kizárva, hogy egyes karácsonyi vásárokon hasonló indíttatással készült változattal kínálnak, de ha magadnak csinálod otthon, inkább tartsd magad a mondáshoz: ha magában nem innád meg, forralt bornak se lesz az igazi. Neked csak a megfelelő bor beszerzésével kell foglalkoznod, a tökéletes fűszerezést és arányokat bízd csak rám!
Forralt Bor összetevők: Fahéj, szegfűszeg, aszalt áfonya, aszalt alma, szárított narancshéj, hibiszkusz virág, aszalt gyömbér, csillagánizs A termék zellert, mustármagot és szezámmagot is csomagoló üzemben készült!
Értékelések
Még nincsenek értékelések.