Szállítási feltételek

15 000 Ft feletti vásárlás esetén díjmentes a szállítás.

A kiválasztott Fűszeres Lány termékek szállításához az alábbi lehetőségek közül választhatsz:

1. Átvétel PostaPonton (1600,- Ft)

Díja: 1600,-

Kérd megrendelésed bármely PostaPontra, így nem kell egész nap várnod a futárt: a választott helyszín nyitvatartási idejében bármikor, a napi teendőidhez igazodva várakozás, sorban állás és adminisztráció nélkül, garantáltan sérülésmentesen veheted át a megrendelt termékeidet.

A legtöbb MOL PostaPont napi 24, a Coop és Media Markt PostaPontok többsége pedig 12 órában nyitva tart, így a munka előtt és után is elhozhatod a csomagod. Itt megnézheti, hogy melyik esik útba.

SMS-ben vagy e-mailben értesít a posta a küldemény érkezéséről, ahogy szeretnéd.

Csomagodat 10 munkanapig őrzik a választott ponton – ez időn belül akkor mehetsz érte, amikor csak szeretnél.

Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek.

A kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes.

A MOL PostaPontokon, valamint a Coop és Media Markt PostaPontok nagy részében bankkártyával is fizethetsz.

Csomagod állapotáról folyamatosan tájékoztatást küldünk: e-mailben értesítünk arról, amikor átadjuk a Postának a csomagod, ők másnapra kiszállítják az általad választott PostaPontra és küldenek számodra egy sms-t

2. Házhoz szállítás Postával (1600,- Ft)

Díja: 1600,-

Megrendeléseink házhoz szállítását is a Magyar Posta végzi.

A megrendelésed a Postának történő átadásáról emailt küldünk, a szállításra pedig 1-2 napon belül sor kerül. Ez a Krácsonyi időszakban megnövekedhet.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8:00-18:00 óra közötti időszakban, ezért szállítási címként célszerű olyan címet megadni, amelyen elérhető vagy ebben az időszakban.

Ha nem garantálható, hogy napközben ráérsz átvenni a postástól a csomagodat, kérjük, válaszd inkább a PostaPontok valamelyikét!