Szállítási feltételek

15 000 Ft feletti vásárlás esetén díjmentes a szállítás.

A kiválasztott Fűszeres Lány termékek szállításához az alábbi lehetőségek közül választhatsz:

1. Átvétel FoxPost csomagautomatából (950,- Ft)

Díja: 950,-

A FoxPost egy egyszerű, kedvező áru, megbízható és időtakarékos csomagátvételi mód, amellyel a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban veheted át a csomagod.

Kérd megrendelésed bármely FoxPost csomagautomatába, így nem kell egész nap várnod a futárt: a választott bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor, a napi teendőidhez igazodva várakozás, sorban állás és adminisztráció nélkül, garantáltan sérülésmentesen veheted át a megrendelt termékeidet.

Csomagod állapotáról folyamatosan tájékoztatást küldünk: e-mailben értesítünk arról, amikor átadjuk a FoxPostnak a csomagod, ők másnapra kiszállítják az általad választott automatába és küldenek számodra egy sms-t, amely egy egyedi nyitókódot tartalmaz. Csupán ezt a kódot kell beütnöd az automata érintőképernyőjén ahhoz, hogy a megfelelő rekesz ajtaja kinyíljon és kézhez vedd a vásárolt termékeket. Minderre három nap áll rendelkezésedre, eddig tárolják a csomagod az automatában.

Amennyiben utánvétes fizetést választottál, a kód beütése után még egy fizetési tranzakció következik, melyet kizárólag bankkártyával tudsz lebonyolítani szintén az automatánál.

Országosan már több mint 150 FoxPost csomagautomata áll rendelkezésedre, az alábbi listában tudod megkeresni a hozzád legközelebb esőt: FoxPost csomagautomaták listája.

2. Házhoz szállítás futárral (1650,- Ft)

Díja: 1650,-

Megrendeléseink házhoz szállítását is a Foxpost végzi.

A megrendelésed futárszolgálatnak történő átadásáról emailt küldünk, a szállításra pedig 2-5 napon belül sor kerül.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8:00-17:00 óra közötti időszakban, ezért szállítási címként célszerű olyan címet megadni, amelyen elérhető vagy ebben az időszakban.

Ha nem garantálható, hogy napközben ráérsz átvenni a futártól a csomagodat, kérjük, válaszd inkább a FoxPost csomagautomatát!

3. Személyes átvétel Budapesten (0,- Ft)

Ingyenes

Előzetes email-es vagy telefonos egyeztetést követően lehetőség van ingyenes személyes átvételre Budpapesten.

Cím: 1141 Budapest Cinkotai út 118, Tel.: +36304891084, email: nagyzsofia0429@gmail.com