Szállítási feltételek

20 000 Ft feletti vásárlás esetén díjmentes a szállítás.

A megrendeléseket hetente kétszer csomagoljuk, így a csomagok 2-5 munkanap alatt érkeznek meg a megrendelőhöz. Minden héten Kedden és Csütörtökön adunk fel csomagokat, így Szerdán és Pénteken történik meg a kiszállítás, de Foxpost csomagautomatába történő szállítás esetén ez +1 nappal hosszabb lehet.

A kiválasztott Fűszeres Lány termékek szállításához az alábbi lehetőségek közül választhatsz:

1. Házhoz szállítás GLS-sel (2200 Ft)

Díja: 2200 Ft

Megrendeléseink házhoz szállítását a GLS végzi. A megrendelésed a GLS-nek történő átadásáról emailt küldünk, a szállításra pedig 1-2 napon belül sor kerül. Ez a karácsonyi időszakban megnövekedhet.

A csomagodról e-mailben értesít a GLS 1 órás időkapuval a várható kiszállításról, amit térképen is nyomon tudsz követni. Amennyiben ez az időkapu nem megfelelő, feltűntetésre kerül a futár telefonszáma is. Lehetőség van Interaktív átirányításra is (csomagpontra irányítás, címmódosítás, dátum módosítás).

2. Foxpost csomagautomata (1150 Ft)

Díja: 1150 Ft

A Foxpost csomagautomatákban 80 000 rekesz áll rendelkezésedre országszerte 278 településen! Csomagautomatával könnyen és kényelmesen adhatod fel csomagjaidat. Áruházunkban a rendelés leadásakor kiválaszthatod a hozzád legközelebbit, vagy a FOXPOST applikációnkban könnyen kikeresheted a számodra legkedvezőbb automatát.