Szállítási feltételek

20 000 Ft feletti vásárlás esetén díjmentes a szállítás.

A megrendeléseket hetente kétszer csomagoljuk, így a csomagok 2-5 munkanap alatt érkeznek meg a megrendelőhöz. Minden héten Kedden és Csütörtökön adunk fel csomagokat, így Szerdán és Pénteken történik meg a kiszállítás, de Foxpost csomagautomatába történő szállítás esetén ez +1 nappal hosszabb lehet.

A kiválasztott Fűszeres Lány termékek szállításához az alábbi lehetőségek közül választhatsz:

1. Házhoz szállítás DPD-vel (2200 Ft)

Díja: 2200 Ft

Megrendeléseink házhoz szállítását a DPD végzi. A megrendelésed a DPD-nek történő átadásáról emailt küldünk, a szállításra pedig 1-2 napon belül sor kerül. Ez a karácsonyi időszakban megnövekedhet.

A csomagodról e-mailben értesít a DPD 1 órás időkapuval a várható kiszállításról, amit térképen is nyomon tudsz követni. Amennyiben ez az időkapu nem megfelelő, feltűntetésre kerül a futár telefonszáma is. Lehetőség van Interaktív átirányításra is (csomagpontra irányítás, címmódosítás, dátum módosítás)

2. DPD csomagpont (1750 Ft)

Díja: 1750 Ft

Kérd megrendelésed bármely DPD csomagpontra, így nem kell egész nap várnod a futárt: a választott helyszín nyitvatartási idejében bármikor, a napi teendőidhez igazodva várakozás, sorban állás és adminisztráció nélkül, garantáltan sérülésmentesen veheted át a megrendelt termékeidet.

 Itt megnézheted, hogy melyik esik útba. Számos csomagpont hétvégén is nyiva tart, hiszen közülük több valamely bevásárlóközpontban, vagy más forgalmas helyszínen található.

A megrendelésed a DPD-nek történő átadásáról emailt küldünk, a szállításra pedig 1-2 napon belül sor kerül. Ez a Karácsonyi időszakban megnövekedhet. Amennyiben a csomagod megérkezett, a DPD emailt fog küldeni.

3. Foxpost csomagautomata (1150 Ft)

Díja: 1150 Ft

800 csomagautomata áll rendelkezésedre országszerte az ország legjobb pontjain! Csomagautomatával könnyen és kényelmesen adhatod fel csomagjaidat. Áruházunkban a rendelés leadásakor kiválaszthatod a hozzád legközelebbit, vagy a FOXPOST applikációnkban könnyen kikeresheted a számodra legkedvezőbb automatát.