Bruschetta
Course: reggeli, vacsoraCuisine: olaszKijön
2
adagElőkészítés
5
minutesFőzési idő
5
minutesÖsszesen
10
minutesHozzávalók
1 db ciabatta kenyér
1 ág friss bazsalikom
2 nagy paradicsom
2 gerezd fokhagyma
1 teáskanál Olasz fűszersó
2 evőkanál olivaolaj vagy 4 evőkanál Fűszeres Paradicsom
Elkészítés
- Kockázd fel a paradicsomot amilyen apróra tudod, majd sózd be az Olasz Fűszersómmal.
- Levelezd le a bazsalikomot, majd aprítsd fel, és keverd hozzá a paradicsomhoz. Ha szeretnéd feldobni, tegyél hozzá 4 evőkanállal a Fűszeres Paradicsomszószomból, vagy váltsd ki 2 evőkanál olívaolajjal.
- A felszeletelt ciabattát pirítsd meg egy kicsit, majd dörzsöld meg fokhagymával.
- Már csak annyi a dolgod, hogy rákanalazod a paradicsomot a kenyérre, és elfogyasztod egy jó kis levendulás limonádéval.
Megjegyzések
- A Bruschetta akkor a legfinomabb, ha friss hozzávalókból készíted. Legjobb, ha frissen szeded a kertedből.